Wie ben ik?

Iets over mij

Natasja van Ooijen

Mijn naam is Natasja van Ooijen, 1972
en ben mama van een lieve zoon 2007,
ik kom oorsponkelijk uit de paardensport en hou enorm van dieren, natuur en hardlopen,
fitness en pilates,
ook doe ik zo nu en dan mountainbiken en kan fantastisch genieten van, 
bijscholingen, vakbeurzen, het lezen van vakliteratuur, vakboeken.(heb letterlijk kilometers aan vakgerichte boeken en vakliteratuur gelezen enlees nog steeds het allernieuwste en ben daarom altijd up to date en op de hoogte van de laatste wetenschappelijke onderzoeken, behandelmethoden etc).


Ook kan ik genieten van sociale gezelligheid,
ben stiekem een echte Bourgondier en ga graag met vrienden lekker uit eten of alcohol- & suikervrij borrelen.

"Ik leef en werk vanuit liefde en verbinding.
Met een zesde zintuig. Ik ben een echt gevoelsmens en voel me altijd verbonden met de persoon waar ik mee mag werken en weet daarom feilloos wat wel en niet past of werkt."

Bijna mijn hele leven heb ik paarden gehad en zelf gehouden op mijn eigen stal aan huis. Op hoog nivo internationaal dressuur gereden en lessen gevolgd van de beste Olympische ruiters en amazones. Ik heb mij altijd bezig gehouden met voeding en supplementen om de paarden in optimale gezondheid te houden en een veel betere bewegingsvrijheid te kunnen geven op basis van voeding en supplementen, daar kwam mijn eerste liefde voor voeding en gezondheid vandaan.


Ik woon in een pittoresk dorpje tussen Maas en Waal in Heerjansdam ZH, ervoor woonde ik in Barendrecht maar kom oorspronkelijk uit Rotterdam,
ik werk sinds 2008 samen met FM en daardoor heb ik sinds 2013 mijn praktijk vanuit huis in Heerjansdam kunnen opbouwen.
Dat combineer ik met FM en vanuit mijn eigen huis werk ik online of offline, nationaal maar ook internationaal.

Dus woon je ver? Geen probleem, via mijn laptop zit je zo bij mij op de stoel!


Ik ben in 2013 mijn praktijk begonnen als gediplomeerd Mental Coach en gediplomeerd Gewichtconsulente en doe dit nog steeds met veel plezier combineren met wat ik nu doe.


Inmiddels heb ik mijn pad, mijn passie en mijn hart gevolgd en mij nog meer verdiept in gezondheid,
ik ben Integraal Orthomoleculair Therpaeut/Geneeskundige en kPNI therapeut (i.o.) met diverse specialisaties. (ben ook bekend met MCAS)

kPNI is een gestaag groeiende wetenschap die de samenhang onderzoekt tussen onze psyche, ons immuunsysteem en onze hersenen en hormonen.

In mijn praktijk geef ik dus naast Mental Coaching en Gewichtscoaching ook complete (integrale) therapie/geneeskundige sessies.

Vaak loopt het allemaal door elkaar. Dat is een natuurlijk proces en maakt het uniek.

Unieke mensen en een unieke plan van aanpak en een unieke therapie, met soms een Traditionele Chineese Geneeskunde (TCM) en Ayurvedische inslag.


"Gezondheid is het vermogen om zich aan te passen en waar nodig zelf oplossingen te bedenken voor sociale, fysieke, mentale en emotionele uitdagingen"


Kortom gezondheid is flexibiliteit

Waarom wachten tot klachten? Werk ook preventief! 


Ik kijk en werk nooit vanuit een diagnose of klacht maar zoek altijd door naar de oorzaak en daarvoor nog: "wat is er verantwoordelijk voor het ontstaan van de uiteindelijke klacht(en)?", ik heb er een grote hekel aan als er alleen maar gekeken wordt naar de klacht en daarop een behandeling wordt ingezet zonder de oorzaak aan te pakken.

Dit past meer onder het kopje symtpoombestrijding en daarvoor moet je niet bij mij aan de deur kloppen. 


Ik heb een E-boek geschreven over de 80/20 leefstijl leefwijze (vraag hem hier aan, hij is gratis)Ik hoop zo een beetje hebben kunnen laten zien wie ik ben, wist je dat er een mogelijkheid is voor het maken van een gratis online kennismakingsgesprek?
Deze duurt 15 minuten, lijk me super met jou even te kletsen, je wensen te horen en te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen, je staat er niet alleen voor.


Hopelijk tot snel!


Lieve warme en gezonde groet,

Natasja

"GEZONDHEID;
NIET TE KOOP DUS

ONBETAALBAAR EN ONVERVANGBAAR".


investeer in jezelf


Natasja van Ooijen

Portfolio


Natuurlijk heb ik meer gedaan dan wat ik hieronder kan beschrijven, mijn kilometers boeken, urenlange gesprekken met professoren en leraren, vakbladen en congressen kan ik niet beschrijven, maar hieronder vind je het merendeel (niet alles) van mijn specialismen, diploma 's en certificaten:


*Gewichtsconsulente & ervaringdeskundige
op het gebied van afvallen, ben zelf met mijn inmiddels eigen programma (zonder sporten, zonder operaties, zonder dieet) maar liefst in totaal 70 kilo blijvend afgevallen en heb mezelf daarmee bevrijd. En heb al heel veel mensen geholpen naar hun eigen blijvende gezonde gewicht. Ik begrijp dan ook helemaal jouw reis die gaat afleggen om op jouw gezonde gewicht te komen! Ik begrijp als geen ander jouw situatie!
Kijk op mijn speciale pagina op deze site voor meer info!


*Voeding & Overgewicht,

*Chronische Inflammatie en ziekten,


*Auto-immuunziekten,

*Voeding & Hart en Cholesterol,

*Oncology
(ook preventief) & Leefstijl,

*Klinische psychoneuroimmunologie en kanker,


*Stress & Burnout

*Orthomoleculair Detox en Keto Detox specialist,

*Intermittent Living & Fasting,


*Kind & Voeding,


*Orthomoleculaire Geneeskunde en Darm & Lever


*Lyme

*Covid-19, Corona en risicofactoren, 

*Orthomoleculair Integraal Therapeut,

*Overgang & Hormonen, (ook de man)


*Chronische en auto-immuunziekten,


*Anti-Aging & Longevity,

*en weet veel van Kwantumfysica en het brein

in samenspel met jouw gezondheid.


Reiki 3, master,


Transformational Cupping & Bodyworks


Mental Coach


*Ben gecertificeerd Law of Attraction trainer en zet vaak het brein in om stressloos gezondheid en succes te creëeren.


Het brein bepaald jouw gezondheid.

Ik zeg altijd: "Voeding en leefstijl moet een primaire lifestyle change zijn, dan pas supplementen, laat je goed begeleiden met supplementen, wat voor een ander geld, geld niet perse voor jou want mss komt jouw klacht wel heel ergens anders uit voort ook al heb je dezelfde klacht, laten we samen bekijken wat de werkelijke oorzaak is van jouw klachten.

Je zult soms versteld staan van de uitkomst!".


*Ik heb mijn Reiki Master en doe dit met liefde combineren met Transformational Cupping als onderdeel van mijn specialisme detox coaching.


*Ben official Transformational Cupping facilator en moderator van de Cupping Community.


*Oncology & Longevity zijn mijn passie en begeleid hier graag mensen in, leer mensen graag over het ontstaan van kanker ( ik werk al meer dan 12 jaar samen met de Moermanvereniging) en wat kanker nu eigenlijk precies is en wat ze zelf kunnen doen naast de reguliere zorg om mogelijke genezing te bevorderen en zorgen dat ze zelf het heft van hun leven weer in handen krijgen, het effect van leefstijl op kanker en alles eromheen, …...want waar moet je als leek beginnen? Ik ben dan graag de zaklamp in hun jungle….zowel voor patienten als mensen die preventief bezig zijn. 


Ik ben founder van mijn programma "Help ik heb kanker!"  Klik hier voor meer info!


Ook heb ik hierover een e-book geschreven. Onstaan van kanker,  wat het is en hoe te genezen.   Bij intrese vraag mij ernaar. 


Hopelijk tot snel!


n health
n health

Kun je niet langskomen?
Dan doen we het ONLINE!

Woon je uit de buurt of kun je niet langskomen? Of vind je het gewoon heel erg fijn vanuit je eigen plek consulten of trainingen te volgen? Dat kan! Dan ontvang je van mij kort voor de afspraak een zoomlinkje en plaats ik jou op mijn laptop op mijn stoel in de praktijk en kun je heel relaxed vanaf elke plek die jij wilt aan de slag met mij!
(ook bloedtesten kunnen via online sessies)

Kom langs bij mij in de gezellige praktijk!

Kom voor jouw sessie bij mij langs in de praktijk. De koffie, thee of gefilterd water staat altijd ruimt tot je beschikking. Je voelt je meteen op je gemak en als thuis, en in mijn comfortabele fauteuil kun je je hele verhaal doen en gaan we samen aan de slag met jouw wensen!

n health