Afspraken mogelijkheden

Dit is de pagina waar je wat mogelijkheden voor afspraken vind, echter alles is bespreekbaar en zie je er niets bij, of je vind in de agenda geen mogelijkheid iets in te plannen? 

Laat het mij weten! Dan kijken we samen naar een mogelijkheid die wel past.


Ben je benieuwd? Er is ook een mogelijkheid tot het maken van een GRATIS afspraak. Dan maken we via een videocall kennis met elkaar en daar kun je je wensen kenbaar maken en je vragen stellen. Of zie je wat past bij je hieronder? Boek dan direct die afspraak. Het mag ook allebei. Zorg er dan voor dat de gratis afspraak voorafgaand is aan de andere afspraak.


Tot snel! 

Kom je voor het eerst om aan je gezondheid te werken? Kies dan deze afspraak. DIT IS JOUW 1E AFSPRAAK.
 

Wil je gezond en blijvend afvallen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Boek hier meteen een afspraak als vervolgconsult. 


Kom je voor een eerste keer? Plan dan eerst een intakegesprek in, zie hierbovenhier en dan kun je de optie voor deze gezond afvallen optie kiezen als vervolg afspraak nadat we een intake hebben gehad.

TIP: plan er een paar achter elkaar dan weet je zeker dat je plek hebt.

Voor deze optie kun je kiezen als je al een 1e afspraak bij mij hebt gehad, dwz, een INTAKE, heb je die al gehad bij mij (kan ook in het verleden zijn geweest) en wil weer eens een keer op consult komen, dan kan dat via deze optie.

Voor deze optie kun je kiezen als je al een 1e afspraak bij mij hebt gehad, dwz, een INTAKE, heb je die al gehad bij mij (kan ook in het verleden zijn geweest) en wil weer eens een keer op consult komen, dan kan dat via deze optie.

Mail mij even om te vragen welke strippenkaartenkortingen en kado kaarten ik heb.
(al vanaf 4 consulten mogelijk)

Dit bevat diverse consulten van een half uur ieder en 1 x een EMB test, dit geeft een goed inzicht in waar je nu staat en handvaten om je gezondheid optimaal te verbeteren!  Kijk op mijn speciale pagina van EMB voor meer verdiepende info! 

Dit bevat diverse consulten van 1 uur en 2 x een EMB test, dit is zeer effectief en geeft een diepe duik en spronge naar voren in en met jouw gezondheid! Dit traject duurt 5 tot 7 maanden.
KLIK OP DEZE TITEL VOOR MEER INFO.

Dit bevat geen consulten en is alleen een EMB test. Zonder uitwerking. De lab uitslag wordt zonder toelichting naar jou doorgestuurd.
KLIK OP DE TITEL VOOR MEER INFO
Op de door jou ingeplande datum wordt naar jou een mail gestuurd, je hoeft verder geen andere actie te ondernemen. Er zijn geen fysieke of online afspraken.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je kennismaken? Dat kan natuurlijk altijd! Boek hier meteen jouw 15 minunten online gratis kennismakingsgesprek met mij, je ontvangt vlak voor de afspraak een zoomlinkje via je whatsapp. Tot snel!

€  150 incl BTW

Transformational cupping is bij mij een combinatie met ontspanningsmassage & Reiki en tijdens de behandeling krijg je tips mbt leefstijl en voeding. En een detox/resetprogramma incl supplementen voor 1 maand. (je start ermee 1 week voor de afspraak en 3 weken erna, plan je afspraak daarom pas over uiterlijk 2 weken!)


Kortom een compleet consult op de massagetafel terwijl we werken aan energie en het loslaten van toxishe stoffen en oud trauma! Transformational Cupping op en in de beste vorm!


Deze sessie duurt een uur en is echt een kadootje aan jezelf. Je kan hem overigens ook kado doen aan anderen


Kom je NIET voor een 1e KEER? Dan kun je deze link ook gebruiken en zet het er dan bij in de notities,
een vervolgafspraak is 120 euro ipv 150 euro.

Testimonials

n health

"Echt superblij met die mogelijkheden voor de pakketten van de EMB, de uitwerking van Natasja is heeeeeeel erg duidelijk en een handvat om de stappen goed op te kunnen volgen! Die pakketten zijn inclusief consulten dus je hebt 1 prijs en geen bijkomende kosten meer en tis voordeliger in een pakket dan alles los. Echt heel fijn."

Annie 

n health

"Ik neem altijd halfuur consulten bij Natasja, eerst een traject bij haar gedaan om af te vallen en daardoor ben ik me in gezondheid gaan intresseren, ik geef mezelf 1 x per maand een half uurtje met haar kado en zo ben ik weer helemaal up to date en krijg allerlei tips voor de puntjes op de i en het houdt mij ' on track'. Met de optie strippenkaart krijg ik korting, echt heel fijn!"

Laura