Gezondheid door een gezonde psychePsychosociale problemen zijn:

Zonder dat de persoon in kwestie zich er zelf bewust van is, combinaties van psychische en sociale problemen die tot lichamelijke klachten kunnen leiden.

Psychische problemen worden vaak veroorzaakt door nare gebeurtenissen die het leven onomkeerbaar verstoren.

Dat dit tot lichamelijke klachten leidt (soms direct maar soms ook pas decennia later) heeft bijna niemand door.

Ik ben echter geen psycholoog of psychiater!
Maar werk op een heel andere manier aan de psyche.


Visie

Een belangrijk onderdeel binnen de mijn werkwijze is kennis op gebied van stress en de regeneratie van werkingsmechanismen in het lichaam.

Ik bekijk jouw klacht niet als een eindfoto van waar je nu staat om op jouw klacht te focussen zoals bijvoorbeeld een arts doet (:symtpoom bekijken en daar een oplossing voor zoeken) maar ik bekijk jouw hele film van het leven met jou samen terug en ga precies naar het punt waarvan jouw uiteindelijke klachten in het nu zijn ontstaan.


Vanaf dat punt gaan we aan de slag.
(zo kan het voorkomen dat je bij mij komt omdat je schildklier problemen hebt maar dat we je darmen als eerste gaan aanpakken omdat je schilklier problemen daardoor worden veroorzaakt. Als ik met jou de schildklier als eerste zou gaan aanpakken, dan is het uiteindelijk dweilen met de kraan open)


Er zal hierbij dus niet alleen gekeken worden naar uw huidige klachten. Ook klachten, doorgemaakte ziektes uit het verleden, je ontwikkeling als kind, ervaringen in je leven en je leefstijl (voeding, vochthuishouding, stress, bioritme en beweging) worden in de analyse meegenomen.

Waar nodig kan eventueel aanvullend onderzoek worden ingezet, bijvoorbeeld in de vorm van bloed-, ontlasting-, urine- en speekselonderzoek en uitgebreide vragenlijsten.


Ik ben zoals kan lezen bij het kopje " over mij" ook gediplomeerd Mental Coach.


De combinatie van Psychoneuroimmunologie, Mental Coaching en Orthomoleculair, maakt dat je bij mij komt voor een unieke vorm van aanpak.

Resultaatgericht.
Ja ik wil wel hiermee aan de slag 

Gratis kennismaking

Wil je weten wie ik ben, wil je weten of we klikken en weten of we wat voor elkaar kunnen betekenen?


Ga dan voor het online gratis 15 min. kennismakingsgesprek.1e afspraak

Een 90 minuten durende verdiepend intakegesprek.


Dit is jouw 1e echte afspraak, deze afspraak is voorafgaand aan alles.


Hier gaan we kijken naar jouw huidige situatie, je wensen en de mogelijkheden die er zijn om daar te komen

Hoe leef jij je leven? Hoe BE-leef jij je leven?

Velen gingen jou voor

" Ik kampte al 20 jaar met een hoge hartslag, zoveel fysieke onderzoeken al gehad, niemand had een aanwijsbare reden, naarmate ik ouder werd ging ik er ook slecht door slapen. Werd er gek van. Tot ik een aantal consulten heb gehad bij Natasja, zij heeft mij een spiegel voor gehouden en de angel eruit gehaald. Ben zoveel rustiger en kan weer normaal slapen en functioneren" 

Eric

" Ik was erg opvliegend en maakt me al druk als er een scheet dwars zat, bij wijze van, dit had veel effect op mijn gezin want het ene moment was ik rustig en lief en het andere moment kon ik als een draak reageren, nooit gedacht dat dit oplosbaar was en aan mijn stress en neurotransmitters lag, ben een heel ander mens!" 

Michelle

" Ik at al 15 jaar mijn ongelukkige gevoel weg, bleek. Natasja heeft mij doen inzien wat mijn gemiste behoefte was, ik had het zelf niet eens door! Echt heel bizar! Maar alle puzzelstukjes vielen op de plek. Ben 45 kilo blijvend afgevallen en mentaal zoveel sterker geworden!

Deborah

shutterstock_154220996