Waterstofgas - Hydrogen H2
Inhalatie & Drink Therapie

gratis bij 
N-Health®
(Ook wel Brown's gas genoemd)

Orthomoleculair & 
klinische Psycho Neuro Immunologie

***

KORTING en BESTELLEN

***
De naam NHEALTH kunt je gebruiken als waardebon kortingscode!

(ook als je geen client bent bij mij kan dit)


Je voert deze waardeboncode in bij het afrekenen, het apparaat kan naar verschillende landen ook verzonden worden, niet perse alleen in NL.

Klik hier om te bestellen en voer de waardeboncode NHEALTH in bij het afrekenen.

Als je eerst nog meer info wilt: klik hier op de mail: info@n-health.nl dan ontvang je info over het apparaat, uiteraard vrijblijvend.


Aan de slag met Waterstofgas oftewel Brown's gas? 


Gratis tijdens jouw consult op locatie in de praktijk N-Health®. Lekker tijdens jouw consult aan de waterstofgas generator (en zuurstof), als inhalatie therapie die jou nog eens extra heelt! Onder het genot van je hydrogen water dat je meteen mag meenemen.


Geen Shisa Lounge, maar een N-Health Lounge!


Waterstofgas is een lichaamseigen stof en vangt alle vrije radicalen en is de sterkste lichaamseigen oxidant die je maar kan hebben!

Zeker in deze moderne maatschappij een must. De moleculen zijn de kleinste ter wereld en dringen tot alles door (huid, cellen, weefsels) het HYDRATEERT je lichaam en huid op een manier die ongekend is.


Inhalatie is effectiever dan drinken gebleken. Een combinatie ervan is nog beter. Bij mij in de praktijk kan beiden gratis.


Waterstofgas is een vernietiger van vrije radicalen waarmee gunstige resultaten zijn geboekt preventief ter verbetering van de gezondheid en bij vrijwel alle ziekten en orgaansystemen. 


Het is de reden dat steeds meer mensen waterstofgas drinken, inhaleren of erin baden. 


Het begon allemaal met een column van prof. dr. Frits Muskiet.


 ‘Waterstofgaswater: revolutionaire antioxidantentherapie.’ Met 1,5 liter waterstofgaswater per dag consumeer je een hoeveelheid antioxidanten die gelijk staat aan 38 worteltjes, 516 appels of 756 bananen, schreef Muskiet. 


Het leidde tot een stroom van reacties: Waar kan ik zo’n apparaat kopen? Welk merk beveelt u aan? Zijn er echt geen negatieve effecten bekend?’


Ik heb heel lang research gedaan en uitgekomen bij een goed betrouwbaar adres, dat waterstofgas combineert met zuurstof en een hele effectieve generator biedt met veel succes resultaten!

En, ook niet onbelangrijk…..betaalbaar. 


Je kunt de inhalatie therapie gratis tijdens jouw health consult doen bij mij in de praktijk. Ook het water kun je meenemen.
(15 min van Rotterdam en Dordrecht ZH)


Vind je het zo fijn en wil je dit vaker dan alleen op het consult? Dan kan dat, dan kun je zelf een apparaat thuiskrijgen.


 Voor jou is er dan ook een betaalbaar, goed en veilig waterstofgas apparaat, de zogenaamde Hydrogen Generator, beschikbaar. 

Met deze generator kun je dan dagelijks inhaleren (800ml per minuut minimaal) en kun je zelf je H2 Hydrogen water maken om te drinken. (Dit is het beste water bevonden om te drinken, zelfs beter dan de duurste filter waters, vanwege de kleinheid van de moleculen) Het hydrogen water maak je met gefilterd water.


Ook kun je met deze generator huidtherapie doen.


De beste vrije radicalen vanger die er is!
De beste anti-oxidant die er is!

Hydrateert het lichaam vanbinnenuit!
Boost je gezondheid!

Voel je energiek!
Helpt ontgiften!


Aangetoond effectief bij meer dan 170 ziekten
Waterstof oxidant: 175 x effectiever dan vitamine C
860 x effectiever dan co-enzym Q10


Meer dan 4000 onderzoeken gepubliceerd
(zie hieronder op deze pagina voor de belangrijkste)

Aarzel niet. Kom gezellig naar de N-Health Lounge en werk aan je gezondheid! Boek jouw 1e consult als je nog geen klant bent.


De inhalatie therapie kan met een simpel headsetje via neus inademing of met een niet voelbaar neusslangetje......geen oncomfortabele mondkapjes of snuitjes!1e STAP DEEP DIVE

Een uitgebreid verdiepend gesprek waarin we 'duiken' in jouw verhaal, wat je situatie is nu en jouw gewenste situatie opzoek naar de oorzaak van ontstaan, vandaar de naam DEEP DIVE.


Dit is jouw 1e echte afspraak, deze afspraak is voorafgaand aan alles.


Hier gaan we kijken naar jouw huidige situatie, je wensen en de mogelijkheden die er zijn om daar te komen.Kom je met mij kennismaken?

Wil je weten wie ik ben, wil je weten of we klikken en weten of we wat voor elkaar kunnen betekenen?


Ga dan voor het online  gratis 15 min. kennismakingsgesprek.Er word geschreven:


‘Met verstoring van je systeem heb je minder waterstof in je lichaam’
Kan bij vele dingen worden ingezet, maar ook preventief heel gezond voor je.


Gepensioneerd civieltechnisch ingenieur Hans van Haasteren (68) inhaleert twee keer per dag een half uur waterstofgas. 


Hij zet deze therapie in tegen de ziekte van Parkinson waar hij sinds 2017 mee gediagnosticeerd is.


Er was wetenschappelijk bewijs uit Korea, Japan en China. Bovendien; het was logisch. Waterstofgas is geen lichaamsvreemde stof; het komt vrij tijdens het spijsverteringsproces. 


Met parkinson (zo ook, met andere verstoringen, bijv overgewicht, ontstekingsstaat, kanker etc etc.... heb je minder waterstofgas in je lichaam dan gezonde mensen, dit geld overigens voor alle mensen met een verstoord systeem.


 Terwijl waterstofcellen energie geven en celschade tegengaan.’


Wilfred Beemster (58), eigenaar van een bloembollen- en plantenbedrijf, drinkt met zijn gezin H2-water, omdat ze zich er fit en energiek bij voelen. 


‘We leven in een oxidatieve wereld. Het milieu, straling en voeding: je lichaam raakt makkelijk beschadigd. 


Water met zoveel antioxidanten voelt dus als pure winst.’ 


Hij heeft een waterstofgasgenerator en drinkt sinds een half jaar dagelijks acht glazen H2-water. ‘Ik barst van de energie.’


Een andere gebruiker is gepensioneerd industrieel chemicus Marcel Rietjens (63). Nadat hij erover last, kocht hij een apparaat dat normaalgesproken in de lasindustrie wordt gebruikt, maakte het grondig schoon en monteerde er twee slangetjes aan voor in zijn neus. 


Op die manier inhaleert hij nu vijf dagen per week een uur lang waterstofgas. ‘Het kost me geen enkele moeite. Terwijl ik het waterstofgas inadem via de slangetjes in mijn neus zit ik gewoon lekker te werken.’


Van Haasteren heeft goede hoop dat de resultaten de interesse wekken bij de medische wetenschap. 


Hij zit bij een Parkinson-werkgroep over waterstofgas en ziet dat het ‘bij velen structureel verbetering oplevert’.  


‘Dat waterstofgas de energiebalans kan verbeteren is een ontwikkeling die ik drie jaar geleden niet voor mogelijk had gehouden.’


doen over het effect van waterstof wil hij via 


Als je het drinkt krijg je hooguit 0,4 mg H2 per 200 ml binnen.’ Het inhaleren via de neus lijkt de voorkeur te hebben voor een therapeutisch effect. 


‘Dat is niet in mg per liter uit te drukken omdat je H2 direct inademt, ca 800 mL per minuut. 


Onbekend is hoeveel opgenomen wordt door de longen en hoeveel weer uitgeademd wordt. 


Maar dat is veel meer dan de 0,4 mg die je per glas water binnenkrijgt: 800 mg H2 weegt ca 66 mg.’


Gebruikerservaringen gevraagd: wat is het effect van waterstofgas?


Wat is het effect van dieet en regelmatig waterstofgas consumeren op bijvoorbeeld je energieniveau, mate van fitheid en kankermarkers? 


Waterstof is het meest voorkomende en kleinste scheikundige element in het universum. Het is de brandstof voor kernfusie in onze zon en sterren, en mogelijk een schoon alternatief voor ons aardgas. Uit voedingsvezels maken bacteriën in onze dikke darm ruime hoeveelheden waterstofgas. Hiervan wordt ongeveer de helft opgenomen en uitgeademd (3-8). 


In ademhalingsgas wordt waterstofgas reeds lang gebruikt voor zeer diepe duiken in de zee (9,10). De FDA heeft waterstofgas volkomen veilig verklaard (7).


Pas in 2007 kwam waterstofgas in de geneeskunde goed in beeld (9,11-13). In een kleine studie van vier weken werd onlangs bij gezonde personen (20-59 jaar) gekeken naar de effecten van het drinken van water-met-waterstofgas versus gewoon-water.


 In de waterstofgroep daalde de ontstekingsactiviteit. De antioxidantcapaciteit en het gehalte aan witte bloedcellen steeg. Vooral in 30-plussers (14). Dit is nog geen vermindering van ziekte of sterfte, maar wél veelbelovend.


Het ontgift alleen schadelijke en nutteloze vrije radicalen en laat de nuttige ongemoeid


Ontsteking is betrokken bij veel ziekteprocessen, zo niet alle. Zeg je ontsteking, dan zeg je ‘oxidatieve stress’ (9,15-17). Het lichaam produceert dan meer ‘vrije radicalen’ dan het aankan. 


Dat zijn zeer reactieve verbindingen van zuurstof of stikstof die enorme schade kunnen aanrichten. Vrije radicalen zijn niet alleen maar slecht. 


Ze zijn onmisbaar bij het opwekken van energie, voor ontgifting, het overbrengen van signalen en het doden van micro-organismen (9,15). We houden ze in de hand door middel van antioxidantia, zoals vitamine C. 


En met ontgiftingsenzymen, zoals het selenium-bevattende glutathion peroxidase en het ijzer-bevattende katalase. Gevaarlijk wordt het als de vorming van vrije radicalen uit de hand dreigt te lopen.


Dat kan gebeuren bij een acuut ontstekingsproces, zoals bij COVID-19 (18,19), hartinfarct (20), herseninfarct (21,22) of hersentrauma (23), maar ook bij mildere vormen van chronische ontsteking. 


Denk daarbij aan neurodegeneratie, zoals de ziektes zoals Alzheimer en Parkinson (24), amyotrofische laterale sclerose (ALS) en multiple sclerose (MS) (9,25,26). 


En aan diabetes (27), atherosclerose (28), kanker (29), reumatoïde artritis (30), stress (31), depressie (32), orgaan transplantaties (33), metabool syndroom (34-37) en het verouderingsproces (9,25,38).


Waterstofgas is een radicaalvernietiger. 


Er zijn geen nadelen van bekend. Het ontgift alleen de schadelijke en nutteloze vrije radicalen en laat de nuttige ongemoeid (39). 


Berucht vanwege hun schadelijkheid zijn vooral het hydroxylradicaal en peroxinitriet (40), zij vernietigen celmembranen, oxideren DNA en deactiveren eiwitten (41). 


Met waterstofgas zijn intussen gunstige resultaten geboekt bij nagenoeg alle ziektes en orgaansystemen (9,14-38,42). 


Het verbetert ook de fysieke prestatie (8,10,43,44). 


Toediening vindt plaats als oplossing in het drinkwater, gemengd in de inademingslucht (45) en direct in de bloedbaan opgelost in fysiologisch zout. 


Je kunt ook in waterstofgasrijk water baden of het in je ogen druppelen (9,17,29). 


Via de ademhalingslucht dreigt boven de 4 procent in theorie ontploffingsgevaar, maar dit is technisch opgelost (46,47). 


Een unieke toepassing lijkt weggelegd voor hersenziektes (26,31,48,49). 


Want als het kleinste molecuul in het heelal komt waterstofgas met gemak overal (50).


WETENSCHAPPELIJKE PUBLICATIES:


doi: 10.18632/oncotarget.21130. PMID: 29254278; PMCID: PMC5731988.


https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/29254278/


  1.           Buchholz BM, Kaczorowski DJ, Sugimoto R, Yang R, Wang Y, Billiar TR, McCurry KR, Bauer AJ, Nakao A. Hydrogen inhalation ameliorates oxidative stress in transplantation induced intestinal graft injury. Am J Transplant. 2008 Oct;8(10):2015-24. doi: 10.1111/j.1600-6143.2008.02359.x. Epub 2008 Aug 22. PMID: 18727697.


https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/18727697/


                Overzicht van dierexperimenten en trials in mensen met waterstofgas


  1.           Zenii hydrogen solutions. Learn more about the wide-ranging potential benefits of molecular Hydrogen. Accessed 03 03 2021https://fxmed.co.nz/neuroinflammation-the-brain-is-on-fire-in-a-cytokine-storm/


  1.           Nagata K, Nakashima-Kamimura N, Mikami T, Ohsawa I, Ohta S. Consumption of molecular hydrogen prevents the stress-induced impairments in hippocampus-dependent learning tasks during chronic physical restraint in mice. Neuropsychopharmacology. 2009 Jan;34(2):501-8. doi: 10.1038/npp.2008.95. Epub 2008 Jun 18. PMID: 18563058.


https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/18563058/


  1.           Iketani M, Ohsawa I. Molecular Hydrogen as a Neuroprotective Agent. Curr Neuropharmacol. 2017;15(2):324-331. doi: 10.2174/1570159×14666160607205417. PMID: 27281176; PMCID: PMC5412697.        


https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/27281176/


  1.           Chen W, Zhang HT, Qin SC. Neuroprotective Effects of Molecular Hydrogen: A Critical Review. Neurosci Bull. 2020 Oct 20. doi: 10.1007/s12264-020-00597-1. Epub ahead of print. PMID: 33078374.


https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33078374/


                Verspreiding van waterstofgas over de organen


  1.           Yamamoto R, Homma K, Suzuki S, Sano M, Sasaki J. Hydrogen gas distribution in organs after inhalation: Real-time monitoring of tissue hydrogen concentration in rat. Sci Rep. 2019 Feb 4;9(1):1255. doi: 10.1038/s41598-018-38180-4. PMID: 30718910; PMCID: PMC6362202.


https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/30718910/

Kom jij het gratis ervaren tijdens jouw consult?

Als client in mijn praktijk mag je dit bij ieder consult als extra gratis therapie doen. Alleen waterstofgas op zich is een enkelvoudige interventie, het allerbeste is als deze therapie gecombineerd wordt met een persoonlijk plan van aanpak om jouw gezondheid op alle vlakken te verbeteren.


Plan hier jouw eerste afspraak! 

shutterstock_660614449
shutterstock_1053719195
Screenshot_20221107_140603
shutterstock_115060456
shutterstock_1892034871

Aangesloten bij

Ik ben aangesloten als MBOG expert, natuurgeneeskundige, orthomoleculair en klinische Psycho-Neuro-Immunologie, voedingsgeneeskundige, leefstijlgeneeskundige en integrale geneeskundige, HBO+ therapeut, bij de Maatschappij der bevordering ortomoleculaire geneeskunde (MBOG) en
de Beroeps Vereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN).
Ben in het bezit van AGB-, kwaliteits- en prestatiecodes, deze staan op je factuur vermeld.

Mijn consulten vallen onder orthomoleculaire geneeskunde (natuurgeneeskunde/alternatieve geneeswijzen)
EN zijn VERGOEDBAAR via de MBOG & BGN.

Prestatiecodes vind je bij contact op deze pagina.

Consulten voor Gezond Afvallen kunnen ook onder gewichtsconsulenten vallen (GEEN dietist!) dat betekent dat elk consult mbt Gezond Afvallen meestal wordt vergoed als je bij je zorgverzekeraar aanvullend bent verzekerd.
Voor de BGN beroepsvereniging heb je een jaarbedrag.


Mijn consulten gaan NIET ten koste van het eigen risico


Ik maak gebruik van vele wetenschappelijke disciplines zoals biochemie, natuurgeneeskunde, fytotherapie, mycotherapie, psychologie en Westerse en Oosterse geneeskunde en pas op verzoek DNA onderzoek, PNI therapie en bloed-en ontlastings-haar-en urine onderzoeken toe. Maak gebruik van coachingstechnieken en op maat adviezen voor herstel, leefstijl en voeding en bevordering van het zelfgenezend vermogen van uw lichaam.

Ik ben kwaliteitsregistertherapeut.