Via mijn praktijk geef ik diverse therapieen, consulten, lezingen, trainingen en workshops. 


Specialisatie: Metabool Syndroom, Chronische ziekten en Burnout en Kanker.

Wist je dat je veel dingen kunt testen? Ik hanteer in mijn praktijk zowieso als je bij mij in therapie komt heel betaalbare testen, glucose, cholestorol, glucose en geheel niet onbelangrijk de lactaattest, hier is heel veel om te doen, zeker op het gebied van sport maar ook om te zien of je lichaam zich in een pre-cancereuze staat bevind. Testen is weten, maar het is ook van belang wie de testresultaten voor jou interpeteert tenslotte!


Je kunt al bij mij testen vanaf 25 euro, vraag naar de mogelijkheden.

Voor de EMB testen (Energetische Morfologische bloedtesten) verwijs ik je naar mijn speciale pagina met info hierover. Ik doe de EMB testen overigens ook online!

Bij mij ben je aan het beste adres om je lichaam te transformeren naar een goed werkend systeem waardoor een teveel aan lichaamsvet verdwijnt als sneeuw voor de zon, wees Body Positive op een gezonde manier!

Onder bodyworks wordt verstaan werken met het lichaam. Voor Transformational Cupping verwijs ik je naar mijn speciale pagina.


Deze combineer ik met ontspanningsmassage en Reiki en tijdens de Transformational Cupping krijg je leefstijl en voedingsadviezen.


Kortom een consult OP de behandeltafel.


Een waar kadootje aan jezelf!


Ook geef ik lessen in hoe je dit bij jezelf kunt doen.

Vraag mij ernaar als je hierin intresse hebt.


Deze workshops, lessen kunnen ook in kleine groepjes gevolgd worden. (max 5 mensen)
shutterstock_59171137
shutterstock_244208116